Events

Webinar, Events og gå-hjem-møder

Næste Event

Kom med til sportskongres i København!

Vi ser frem til spændende dialoger med fysioterapeuter, kiropraktorer, ortopædkirurger, reumatologer, forskere og andre sundhedsfaglige inden for sportsortopædkirurgi, sportsrehabilitering, sportsreumatologi fra den 1. til den 3. februar på Radisson Hotel Blue Scandinavia.

Skab forbindelse med vores team på kongressen og kom med i frontlinjen for fremskridt inden for medicinske laserbehandlinger.

Læs mere om Sportskongres her.

Undervisning i laserterapi

ASAFUTURE afholder løbende webinar, demonstrationer og gå-hjem-møder rundt om i landet. Møderne er gratis og du tilmelder dig her på siden. Alle dine medarbejdere kan deltage. Tilmeld ved at ringe til +45 5186 0002 eller skriv til pr@asafuture.dk

Formidling og løbende undervisning i behandling med medicinsk laser er en af vores kerneværdier og absolutte fokusområde.

Nysgerrig på behandling med laserterapi

GÅ-HJEM-MØDER

Ønsker du en introduktion til behandling med laserterapi, er du meget velkommen til at kontakte os på pr@asafuture.dk, så aftaler vi et gå-hjem-møde, hvor det kun er medarbejdere fra din klinik, som deltager.

DEMONSTRATION

Vil du vide mere om ASA Lasers klasse 4 produkter, tilmelder du klinikken til en demonstration nedenfor. Vi kontakter dig derefter for at aftale tid og sted, som passer ind i klinikkens planer.

Leave this field blank